Hello new look, goodbye links in blogs?

Discussion in 'Support' started by maca2kx, Sep 27, 2012.

  1. maca2kx

    maca2kx Rookie

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    10,782
    Likes Received:
    0
    Don't know if this is happening to other bloggers but I just posted my Kickstarter article which is probably 50% links and none of them have worked. They're not broken, they're just not there. Although when I go to edit the article the blue appears and the links are still correct. If it makes any difference I pasted the text (URLs and all) from MS Word which is how I always do it.
     
    #1
  2. DejanG

    DejanG Rookie

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    There's a bug in the code which sometimes can cause these issues. Will be fixed with the next site update. Thanks for reporting it! :wink:
     
    #2
  3. UghRochester

    UghRochester https://www.twitch.tv/ughrochester

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    8,447
    Likes Received:
    10
    Ah, a tech guy posting in here is good news!
     
    #3
  4. maca2kx

    maca2kx Rookie

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    10,782
    Likes Received:
    0
    Awesome. Do you know if I'll have to redo all my links or whether they'll appear automatically?
     
    #4
  5. DejanG

    DejanG Rookie

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    They will appear automatically..
     
    #5
  6. DejanG

    DejanG Rookie

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    The links are visible now! Cheers! :wink:
     
    #6

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice