Member Review Picture Error

Discussion in 'Support' started by Tyrranis, Jul 6, 2006.

  1. Tyrranis

    Tyrranis Veteran

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    2,363
    Likes Received:
    1
    Well, as you've probably noticed, my latest member review, Evil Genius, is up on the site.

    I like the new system for writing reviews, it really helps with formatting them. But my grief is that when I copied & pasted the HTML code for the screenshot I wanted in the review, the code didn't 'turn into a picture and link.', like what I did at the bottom of my Burnout: Revenge and TimeSplitters: Future Perfect reviews.

    Why not?
     
    #1
  2. Chris_s

    Chris_s Rookie

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    [​IMG]

    :) :D :x
     
    #2
  3. Tyrranis

    Tyrranis Veteran

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    2,363
    Likes Received:
    1
    Ah, right. Sorry.
     
    #3
  4. TheNesMan

    TheNesMan Rookie

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    21,774
    Likes Received:
    0
  5. Tyrranis

    Tyrranis Veteran

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    2,363
    Likes Received:
    1
    You know, why don't you put that picture in your sig? It could be a reminder to all n00bs about the nature of the site, and you could just type 'see sig' for when people ask stupid questions, like I did here.
     
    #5
  6. Chris_s

    Chris_s Rookie

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    lol
    that's a good idea.

    I'd really like to make a gif pic that said "Bee-taaa" like "Sega" ("Saay-gaaa") upon dragging your mouse over it.
    *sigh* Dreams are nice.
     
    #6
  7. TheNesMan

    TheNesMan Rookie

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    21,774
    Likes Received:
    0
    That would be so badass.
     
    #7
  8. dUKE

    dUKE Rookie

    Joined:
    Mar 31, 1996
    Messages:
    601
    Likes Received:
    0
    beta it may be, but we still appreciate bug submissions.

    in this case however, it looks like user error. you need to copy and paste that to the source code, by clicking the 'source' button at the top of the editor.

    i've done it for you. however, that should be more transparent to people who don't know html. in fact, i think there should just be and "add images to my review" checkbox.

    by the way tyrrannis, your reviews are starting to get really good. i'm impressed.
     
    #8
  9. Tyrranis

    Tyrranis Veteran

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    2,363
    Likes Received:
    1
    Wow. That's high praise coming from you dUKE, I think. Thanks.
     
    #9

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice