Batman: Arkham Asylum demo - problems installing

Discussion in 'General Gaming' started by Master_Craig, Aug 7, 2009.

  1. Master_Craig

    Master_Craig Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Messages:
    4,211
    Likes Received:
    148
    Hey guys.

    While I was out at work today I left my PS3 on downloading the demo of Batman: Arkham Asylum. The download was on the download screen but when I got home the game didn't install properly and it's as if the game didn't even download at all. Does anyone now why or how this could happen and how it could be prevented?

    I'm currently re-downloading it again but this time I've got it in the PS3 background... but I'm told not to do that apparently? >_<
     
    #1
  2. UghRochester

    UghRochester https://www.twitch.tv/ughrochester

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    8,451
    Likes Received:
    13
    I'm not too sure about the PS3 but with the Xbox 360 that problem occurs when there are large amounts of people trying to download it as well.
     
    #2
  3. De-Ting

    De-Ting Rookie

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    9,058
    Likes Received:
    0
    As I view this thread, my PS3's browser cursor starts freaking out...

    I installed it no problem.
     
    #3
  4. Affen

    Affen Rookie

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    0
    Sometimes, for some reason I don't know, the download corrupts. Re-download is the only cure.
     
    #4
  5. Master_Craig

    Master_Craig Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Messages:
    4,211
    Likes Received:
    148
    Thanks for the feedback guys, I appreciate it.

    So far I've attempted to download Arkham Asylum a total of four times now, five included when my brother tried very early in the morning. All attempts have not worked. I guess I'll have to wait for the game to come out.
     
    #5
  6. KoalaRainbowPoop

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    1,448
    Likes Received:
    0
    just try downloading the game, turn off the news ticker, don't run any games, let the game download and walk away.
     
    #6
  7. miak757

    miak757 Regular

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Strange, Because I've only had that problem with Dead rising's demo.
     
    #7
  8. UghRochester

    UghRochester https://www.twitch.tv/ughrochester

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    8,451
    Likes Received:
    13
    Yeah I never had the problem until I was trying to download Halo Wars...maybe it's just a bug in the connection.
     
    #8
  9. Bretimus_v2

    Bretimus_v2 So tired.

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    10,980
    Likes Received:
    15
    I didn't have any problems on my PS3, but I had a similar problem once. Check how much space you have on the HD. Just kidding, I had problems because of interuptions to the connection (router was going crazy). I imagine this led to holes in the download or something.
     
    #9
  10. De-Ting

    De-Ting Rookie

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    9,058
    Likes Received:
    0
    Stop downloading pronz.
     
    #10

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice