Anybody else getting this?

Discussion in 'Support' started by UrbanMasque, May 7, 2015.

  1. UrbanMasque

    UrbanMasque Everyone Wears a Mask

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    7,150
    Likes Received:
    5
    When I see the red indicator that shows someone has replied or posted in a Forum Thread, then I click the corresponding forum - I dont see the red indicator on the individual topics any more :(

    [​IMG]


    Or is it just me - Firefox browser.
     
    #1
  2. De-Ting

    De-Ting Rookie

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    9,058
    Likes Received:
    0
    That doesn't happen to me, but I do sometimes get the New Reply indicator on topics in which I posted last.
     
    #2
  3. MattAY

    MattAY Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    41
    Yeah, I've had what Ting said maybe a couple of times, but not what Urban is getting.
     
    #3
  4. UghRochester

    UghRochester https://www.twitch.tv/ughrochester

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    8,450
    Likes Received:
    13
    It's always been buggy. My advice is to delete your cache. Sometimes the indicators show when I post as myself.
     
    #4
  5. Longo_2_guns

    Longo_2_guns Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Messages:
    17,191
    Likes Received:
    48
    Yeah, it's been doing that to me also Urban. Pretty much every single time I click on a forum, it says that I've seen all the posts.
     
    #5
  6. De-Ting

    De-Ting Rookie

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    9,058
    Likes Received:
    0
    I just had it fail to mark a new reply as read after I clicked on the topic. That's new.
     
    #6
  7. Master_Craig

    Master_Craig Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Messages:
    4,211
    Likes Received:
    148
    Sometimes I get the red indicator showing that there's a new post, but when I go into that thread to look at the specific topic, the topic itself doesn't update for me? :/
     
    #7
  8. used44

    used44 Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    21,826
    Likes Received:
    27
    I have not had that happen, that I've noticed. The seems very annoying. Sorry, pal!
     
    #8
  9. Green_Lantern

    Green_Lantern Forum Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    5,987
    Likes Received:
    22
    Happens for me. Just did actually.
     
    #9

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice